We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website. (learn more)

WebPhone installationsguide

Välj vilken typ av din webbläsare för att visa en steg-för-steg-guide.

Chrome

Safari

Internet Explorer

Firefox

Opera

Verify WebPhone Setup

HTTPS and private browsing

Please make sure that you always access the WebClient interface via the secure HTTPS protocol. Please be aware that WebPhone feature is not available in private (incognito) browsing mode.

Högtalare

• Se till att högtalarna är anslutna till din dator eller enhet och fungerar korrekt.
  • Klicka på knappen "Spela upp ljud" för att fortsätta.
Spela upp ljud

Insticksprogram

Vänligen ladda ner audio/video WebRTC insticksprogrammet från Temasys, Inc.

LADDA NER

Mikrofon

• Se till att en mikrofon är ansluten till din dator eller enhet och fungerar korrekt.
  • Klicka på "Testa mikrofon" för att fortsätta.
    Testa mikrofon Testa insticksprogrammet
  • Klicka på "Tillåt" knappen i det övre fältet i webbläsaren.
  • Tala i mikrofonen och kontrollera att de blå staplarna rör sig i ramen till vänster.

Installation

Installera audio/video WebRTC insticksprogrammet.

Kamera (endast vid videosamtal)

• Se till att en kamera är ansluten till din dator eller enhet och fungerar korrekt (du kan hoppa över det här steget om du bara vill ringa röstsamtal via WebPhone).
  • Klicka på "Testa kamera" för att fortsätta.
    Testa kamera
  • Klicka på "Tillåt" knappen i det övre fältet i webbläsaren.
  • Se dig själv i videobilden till vänster.

Starta om

Starta om din webbläsaren och komma tillbaka till den här sidan för vidare instruktioner.

Ändra mikrofon eller kamera

• Om du har flera mikrofoner eller kameror och vill välja vilken som ska användas, klicka på kameraikonen i adressfältet (i din webbläsare).
  • Kom ihåg att uppdatera fliken i din webbläsare så att ändringen tillämpas.

Nu är du färdig!

Stäng den här fliken nu för att kunna använda kameran och mikrofonen via WebClient.

Slutför

Contact Us